вівторок, 18 вересня 2018 19:58

Навчить швидко і цікаво - розробка киян набирає популярності

Команда киян розробила мобільній додаток для вивчення англійської.

Існує більше року. За цей час його завантажили понад мільйон користувачів. Проектом цікавляться освітні гіганти. Самовчитель англійської мови пропонує швидко і безкоштовно отримати базові знання для розмовної англійської. Користувач самостійно може обрати одну з 50 тем для вивчення слів або фраз.

Програма розроблена за підтримки досвідчених викладачів, аудіо-вимова - від професійних дикторів.

  Команда киян розробила мобільній додаток для вивчення англійської. Фото: seedroid.com
Команда киян розробила мобільній додаток для вивчення англійської. Фото: seedroid.com
Gazeta.ua розібрала детальніше функціональні елементи українського додатку.

Кожен урок складається з 5 частин, кожна на 20 хвилин:

1. Словник - це аудіо-вправа допоможе почути вимову англійських слів і фраз, покаже зображення слова або фрази.

2. Говорити - за диктором потрібно повторювати слово або фразу, які зображені на картинці.

3. Сприймати на слух - користувачу пропонують слухати і вибирати картинку, яка відповідає англійському слову чи фразі.

4. Читати - зібраний перелік картинок з підписами під ними, потрібно встановити логічну послідовність.

5. Писати - користувачу пропонують скласти слово з букв або поставити пропущене слово в пропозицію, відповідно до зображення або вимови.

Додаток має корисну функцію автоматичного налаштування індивідуального розкладу занять. Для цього потрібно натиснути на значок годин і обрати дні та години занять. Користувачу приходитиме звукове та текстове повідомлення. Додатково можна обрати один п'ятьох рівнів складності: "тільки слова", "тільки фрази", "разом слова і фрази англійською мовою", "вимкнути візуальні підказки", "відключити аудіо-підказки".

Додатково можна налаштувати функцію успішності і переглядати власну статистику щодо вивчення англійської за трьома рівнями:

- успіх у вивченні англійських слів і фраз;

- успіх у вимові англійських слів і фраз;

- успіх в написанні англійських слів і фраз;

"Друзі - це кращий додаток для вивчення слів і фраз. Після того, як пройдете всі пункти зможете спокійно пояснювати англійською. Додатку найвища оцінка", - пише Євген Белан на Рlay.Google.

"Перше враження хороше. Виявилася одна помилка. На телефоні Нonor 9 lite, при спрацьовуванні блокування екрану, після розблокували додаток зависає, на вправі, де треба вимовляти слова. Мікрофон не змінює колір і не переходить до наступного слова", - пише користувач Google.

Більшість українців люблять читати по дорозі на роботу. Часто книги займають багато місця. Цю проблему можна вирішити за допомогою планшета чи смартфона. На пристрій варто встановити спеціальний додаток, який вміщатиме всобі не одну книгу.

Зараз ви читаєте новину «Навчить швидко і цікаво - розробка киян набирає популярності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі