Ексклюзиви
пʼятниця, 10 серпня 2018 19:23

Визначить ліміт і покаже статистику - найкращі додатки для контролю витрат

Зараз активна фаза літніх відпусток і подорожей. Щоб правильно розрахувати гроші на потреби на телефон можна встановити спеціальний додаток, який допоможе контролювати витрати.

Gazeta.ua підготувала добірку найкращих додатків для Android і iOS, які допоможуть вести бюджет.

1. Wallet

Програма має сучасний дизайн, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і просте інформативне стартове вікно. Для використання додатку спочатку потрібно зареєструватися і активувати помічника. Він розповість основні функції і допоможе ввести стартові дані.

На робочий стіл можна додати віджет з круговою діаграмою витрат та іншими корисними функціями. Якщо систематизується не один бюджет, а всієї родини, в додаток можна додати декілька акаунтів.

Функція "створити мету" допоможе спланувати бюджет, так щоб зібрати потрібну суму на певну покупку. Також додаток показує актуальні курси валют.

2. Spendee

Користувачеві пропонується працювати з трьома вкладками: транзакції, статистика і бюджет.

У додатку також можна безпечно "підв'язувати" платіжну карту. Користувач може встановити в додатку місячний бюджет і контролювати його виконання. У Spendee є планувальник платежів. Він нагадає про оплату комунальних або будь-яких інших регулярних витрат.

Проаналізувавши свої витрати за певний період в Spendee можна спланувати витрати на кожну категорію окремо. Додаток підтримує ведення спільного бюджету з декількох акаунтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: І спортзал не потрібен - 5 найкращих фітнес-додатків

3. Monefy

Простий додаток для контролю фінансів - на головному екрані є дві кнопки: доходи і витрати. Всі грошові операції сортуються за категоріями і виносяться на велику кругову діаграму на стартовому екрані. Категорії можна додавати самостійно.

Додаток дозволяє планувати місячні витрати і не виходити за їх межі, статистика буде формуватися відносно бюджету, а не всіх доходів. Крім того, на екран смартфона можна винести віджет зі статистикою витрат по кожному окремому місяцю. Мonefy експортує статистику в форматі електронних таблиць, а базу даних синхронізує з Dropbox користувача чи вивантажує на комп'ютер.

4. Money Manager

Це повністю україномовний додаток, де інформація про доходи та витрати синхронізується з обліковим записом. До записів щодо покупок можна прикріплювати фотографію чека і відносити до потрібної категорії для формування статистики. Звіти можна експортувати в Excell.

Також можна вказати плани і Money Manager їх контролюватиме і повідомить, коли ліміт перебільшуватимуть. Додаток має доволі складний інтерфейс, але ця складність пояснюється відповідними функціями та операціями.

5. Andro Money

Після запуску програми користувач одразу потрапляє до віконця з фінансовими операціями за один день. Пошук здійснюється за ключовими словами, категоріями, дат, рахунками, проектам і одержувачам. Додаток дозволяє завести три рахунки: "Готівкові", "Кредитна карта" і "Вклад".

Користувач може задати бюджет на місяць. Автоматично розраховуються бюджет на рік, тиждень і поточний день. Якщо йде перевищення певного відсотка місячного бюджету, додаток автоматично повідомляє користувача.

Крім того, можна додавати категорії та підкатегорії, видаляти або змінювати їх. Таким чином, користувач отримати високу деталізацію обліку. Звіти задаються за видатками, доходами або того й іншого одночасно за будь-який період часу, відбираючи потрібні дані за допомогою фільтрів.

  Andro Money. Фото: Top Best Alternatives
Andro Money. Фото: Top Best Alternatives

Активісти руху "Територія відповідальності" розробили додаток християнських знайомств Eden. Додаток безкоштовний. Його можна завантажити Android та iOS. Зараз працює в Україні, білорусі та Сполучених Штатах. Eden розробляли протягом року. Його створили, щоб об'єднати католиків, православних і протестантів в одному місці.

Зараз ви читаєте новину «Визначить ліміт і покаже статистику - найкращі додатки для контролю витрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути