субота, 24 червня 2017 18:47

На авіашоу показали пасажирський дрон

На авіашоу показали пасажирський дрон
Дрон "SureFly" може перевозити хвох пасажирів / фото: Hi-Tech

На авіасалоні Paris Air Show–2017 у Франції, американська компанія Workhorse представила невеликий пасажирський дрон з гібридною силовою установкою.

дрон, отримав ім'я "SureFly", пише hitech.newsru.com.

Літальний апарат двомісний. Роботу восьми його роторів, попарно встановлених на X-образній рамі, забезпечує гібридна установка, що складається з бензинового генератора потужністю 200 л/с і електромоторів.

Також апарат оснащений резервним акумулятором - в разі виходу генератора з ладу батарея забезпечить енергією на п'ять хвилин польоту, дозволивши здійснити посадку. Крім того, на випадок екстреної ситуації апарат оснащений парашутом.

Максимальна швидкість дрона становить 110 км/год, а дальність польоту може досягати 110 км. Вантажопідйомність - 180 кг, а сам мультикоптер важить 500 кг. Головним органом управління є встановлений в кабіні джойстик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпілотник на сонячних батареях здійснив політ у космос

19 червня відбулося урочисте відкриття 52-го аерокосмічного салону Paris Air Show–2017. Український літак-демонстратор Ан-132Д – один із дебютантів. Він привернув до себе увагу численних учасників і гостей виставки. Під час льотної програми Ан-132Д виконав видовищний демонстраційний політ. Командир екіпажу - пілот-випробувач 1-го класу Віктор Гончаров.

Зараз ви читаєте новину «На авіашоу показали пасажирський дрон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі