середа, 03 квітня 2019 14:30

Експерти назвали найпотужніші смартфони весни

Автор: Android Central
  Xiaomi Mi 9 Explorer Edition очолив рейтинг березня 2019 року
Xiaomi Mi 9 Explorer Edition очолив рейтинг березня 2019 року

Опублікували ТОП-10 смартфонів на платформі Android за підсумками березня.

Рейтинг склали за результатами середнього показника кожного смартфона. Тести проводили з 1-го по 31-е березня. Для статистичних вимірювань провели не менше 1 тис. тестів однієї моделі.

Березневий рейтинг очолив китайський Xiaomi Mi 9 Explorer Edition і його простіша модифікація Mi 9. Цей смартфон був кращим і в попередньому місяці. Обидва мобільних апарату працюють на процесорі Snapdragon 855, повідомляє розробники китайського додатки для перевірки продуктивності Antutu.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робот-баскетболіст забиває триочкові голи з будь-якої відстані

Третю позицію рейтингу посіла топова модифікація ігрового смартфона Vivo IQOO з 12 ГБ оперативної пам'яті. На сьогодні - це рекордний обсяг. Мобільний пристрій працює на такому ж флагманському чіпі Snapdragon 855, але за результатами тесту посів лиш третю позначку.

Автор: Android Central
  Таблиця рейтингу найпотужніших смартфонів березня 2019 року
Таблиця рейтингу найпотужніших смартфонів березня 2019 року

Четверте і п'яте місця зайняли Galaxy S10 + і Galaxy S10. Наступними у списку стали звичайний Vivo IQOO, Lenovo Z5 Pro GT і Nubia Red Magic Mars. У кінці рейтингу розмістилися смартфони Honor V20 і Huawei Mate 20 X. Останні два смартфони єдині, які працюють на процесорах HiSilicon Kirin 980

Експерти не очікують значних змін у рейтингу. Можлива зміна на останніх місцях. Дев'яте і десяте місця можуть зайняти Huawei P30 і Huawei P30 Pro.

В Україні кількість власників смартфонів зросла до 55% проти 7% у 2011 році. Наголошують, що наявність або відсутність в українців смартфона в більшій мірі обумовлено віком і практикою користування соцмережами, значно менше місцевістю проживання і практично не залежить від статі.

Зараз ви читаєте новину «Експерти назвали найпотужніші смартфони весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі