вівторок, 27 лютого 2018 13:09

До кінця 2018 Apple випустить три нових телефони

  Apple випустить три нових айфона. Фото: 24news.com.ua
Apple випустить три нових айфона. Фото: 24news.com.ua

Компанія Apple випустить до кінця 2018 року три нові моделі айфонів. У цьому році планується вихід найбільшого iPhone, оновленої версії iPhone X і більш дешевої моделі з деякими ключовими функціями.

У екрана найбільшого айфону буде діагональ 6,5 дюйма і роздільна здатність 1242 × 2688, що робить екран таким же якісним, як у iPhone X. Він буде одним з найбільших смартфонів на ринку. D33 (кодова назва моделі) буде оснащений технологіями OLED, Face ID і, можливо, E-SIM, яка дозволить підключатися до різних операторів мобільного зв'язку без другої сім-карти, повідомляє Bloomberg.

Також готується до виходу оновлена ​​модель iPhone X під кодовою назвою D32. Обидва смартфони будуть працювати на процесорах нового покоління A12. Бюджетна версія D32 збереже ключові функції флагманського смартфону і у нього буде LCD-екран як у iPhone 8.

Відомо, що D33 і D32 вийдуть в золотому кольорі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Xiaomi анонсувала презентацію смартфону Mi Mix 2S

Apple готує до випуску планшет iPad Pro 2. Він зробить попередні планшети застарілими. Ґаджет матиме покращений режим "не турбувати" та підтримку анімованих смайлів, створених при скануванні обличчя користувача.

Зараз ви читаєте новину «До кінця 2018 Apple випустить три нових телефони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі