вівторок, 05 лютого 2019 10:02

Дешевих смартфонів Xiaomi більше не буде: назвали причину

Дешевих смартфонів Xiaomi більше не буде: назвали причину
Xiaomi відмовиться від бюджетних смартфонів. Фото: iLenta

У 2019 під брендом Xiaomi будуть випускатися виключно топові смартфони, а недорогі моделі передадуть дочірнім компаніям.

Так Xiaomi зробила з назви Redmi суббренд, під яким випускатиме виключно бюджетні апарати. Poco будуть орієнтуватися на зарубіжні ринки, на кшталт Європи і США. Модельний ряд Mito націлений на жіночу аудиторію, а Black Shark - на геймерів, пише Gizchina.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: iPhone подешевшають - офіційна обіцянка Apple

"Від усіх п'яти брендів в 2019 році можна очікувати "лідерів за технологіями "новинок", - прокоментував виконавчий директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь.

Він також зазначив, що Xiaomi пройшла величезний шлях всього за 8 років - від стартапу з 10 співробітниками до четвертого за популярністю виробника смартфонів у всьому світі.

Компанія Xiaomi працює над випуском нового бюджетного смартфона, який з'явиться на ринку під брендом Redmi. Телефон буде коштувати 1956 гривень. Новинка отримає назву Redmi Go, адже працює пристрій на операційній системі Android Go, розробленої спеціально для бюджетних смартфонів.

Зараз ви читаєте новину «Дешевих смартфонів Xiaomi більше не буде: назвали причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі