четвер, 19 березня 2020 11:14

Автомобільні компанії перейшли на виробництво медтехніки

Автомобільні компанії перейшли на виробництво медтехніки
Honda і Rolls Royce перейшли на виробництво медтехніки. Фото autocentre.ua

Китайський BYD організував лінію з випуску медичних пов'язок і медтехніки. Під виробництво масок переобладнали свої лінії Foxconn, Apple, автомобільна корпорація SAIC-GM-Wuling Automobile, Rolls Royce, Ford та Honda.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Xiaomi випустила дезінфектор від коронавірусу для смартфонів

Змінити свій профіль компанії вирішили через пандемію коронавірусу у світі. Вони прийшли на допомогу національній службі охорони здоров'я Британії. Одним із пріоритетних напрямків є виробництво апаратів штучної вентиляції легенів.

Rolls Royce погодився взяти участь у будь-якому процесі, а Honda зобов'язалася передати кілька ліній під випуск апаратів ШВЛ. Щодо компанії Ford, то вона зараз розглядає варіанти, чим може допомогти в такому виробництві.

Всього до процесу випуску медичного обладнання мають підключитися близько 60 підприємств різного профілю. Це пов'язано з тим, що у Великій Британії вже виявлено 1543 випадки інфікування коронавірусом, 55 з яких з летальним результатом.

Зараз ви читаєте новину «Автомобільні компанії перейшли на виробництво медтехніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі