неділя, 16 вересня 2012 03:00

Житель Полтавської області вкрав весільну сукню разом з манекеном для освідчення в коханні

Житель Полтавської області вкрав весільну сукню разом з манекеном для освідчення в коханні

У Полтавській області 28-річний чоловік вкрав з салону весільну сукню разом з манекеном, щоб освідчитися в коханні своїй подрузі.

Як повідомили в п'ятницю в центрі зі зв'язків з громадськістю облуправління міліції, після завершення робочого дня чоловік вирішив випити зі своїм другом.

Як зазначили у відомстві, чоловік не йшов додому, бо напередодні він посоріть зі своєю співмешканкою. По дорозі додому чоловік побачив весільний салон, на вітрині якого стояла весільна сукня.

Молодий чоловік розбив скло вітрини каменем, після чого схопив плаття разом з манекеном і побіг за ріг, де його швидко спіймали працівники охоронної фірми.

Як зазначив чоловік, він хотів таким чином зізнатися в коханні своїй дівчині.

Чоловік затриманий. Він жалкує про скоєне і вибачився перед власниками салону за розбите скло.

Порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Зараз ви читаєте новину «Житель Полтавської області вкрав весільну сукню разом з манекеном для освідчення в коханні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі