вівторок, 29 грудня 2009 14:10

Запропонували нові методи лікування гіпертонії

 

Серед чималої кількості хвороб, гіпертонія - одна з найнебезпечніших для людини. Якщо вам за 35 років, і у вас траплялися підвищення артеріального тиску, лікарі рекомендують приймати препарати, що поліпшують кровообіг, живлять мозок, серце, заспокоюють нервову систему. Ці препарати повинні складатися тільки з натуральних компонентів, оскільки до хімічних людина швидко звикає і не завжди добре переносить. До останніх розробок учених належить НАТРАВІТ АРТЕРІАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС французького виробника SPN.

Цей продукт має цінний і збалансований склад: листя Гінкго Білоба (83,3 мл).

Гінкго Білоба, що входять до складу препарату, є найвідомішою і найефективнішою рослиною, яка регулює тонус судин. Глікозиди листя Гінкго Білоба не тільки знімають спазми судин головного мозку, кінцівок, а й позитивно впливають на склад крові: вона стає більш текучою, менш в"язкою.

Знижується рівень "поганого" холестерину в крові, значно сповільнюються процеси атеросклерозного переродження судин. Гінкго Білоба - один із сильних антиоксидів, запобігає "заржавленню" судин, розвиткові пухлин, активізує імунітет.

Листя чорниці - це ще один ефективний компонент, що доповнює і підсилює дію Гінкго Білоба. Листя чорниці впливає на обмін речовин, знижує рівень цукру в крові. Цей продукт важливий для хворих на цукровий діабет, але слід пам"ятати, що в літньому віці ризик прояву цукрового діабету високий і часто він протікає непомітно. Листя чорниці запобігає та при зупиняє розвиток судинних ускладнень цукрового діабету: сліпоту, трофічні виразки ніг, інфаркт міокарда, інсульт.

Ще одна дивовижна рослина - Барвінок малий. Він діє заспокійливо на нервову систему і на центри, які регулюють напругу судин. Заспокоюючи ці центри, компоненти рослини розслабляють стінки судин та їхній опір потоку крові.

НАТРАВІТ АРТЕРІАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС сприяє:

поліпшенню притоку крові до головного мозку і кінцівок;

посиленню кровообігу, насиченню киснем судин мозку і серця;

живленню й активації обмінних процесів у сітківці очей;

зменшенню ламкості судин, підвищенню їхнього тонусу й еластичності;

нормалізації артеріального тиску, запобіганню гіпертонічного кризу, поліпшенню пам"яті, уваги і слуху;

зменшенню запаморочень і відчуття "оніміння" кінцівок.

Запитуйте в аптеках!

Замовити продукцію можна за тел.: (044) 440 47 56, 467 08 18, 440 23 38 (пн - пт з 9:00 до 18:00)

Довідка аптек ТОВ "Інтерфарм" по Києву: (044) 586 41 11

Довідка аптек "Фалбі": (044) 238 78 08

Ексклюзивний імпортер продукції в Україні ДП "Давічі Україна"

Номер висновків санепідекспертизи 05.03.02.-03/78518 від 04.12.2008 р.

Зараз ви читаєте новину «Запропонували нові методи лікування гіпертонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі