вторник, 29 декабря 2009 14:10

Запропонували нові методи лікування гіпертонії

 

Серед чималої кількості хвороб, гіпертонія - одна з найнебезпечніших для людини. Якщо вам за 35 років, і у вас траплялися підвищення артеріального тиску, лікарі рекомендують приймати препарати, що поліпшують кровообіг, живлять мозок, серце, заспокоюють нервову систему. Ці препарати повинні складатися тільки з натуральних компонентів, оскільки до хімічних людина швидко звикає і не завжди добре переносить. До останніх розробок учених належить НАТРАВІТ АРТЕРІАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС французького виробника SPN.

Цей продукт має цінний і збалансований склад: листя Гінкго Білоба (83,3 мл).

Гінкго Білоба, що входять до складу препарату, є найвідомішою і найефективнішою рослиною, яка регулює тонус судин. Глікозиди листя Гінкго Білоба не тільки знімають спазми судин головного мозку, кінцівок, а й позитивно впливають на склад крові: вона стає більш текучою, менш в"язкою.

Знижується рівень "поганого" холестерину в крові, значно сповільнюються процеси атеросклерозного переродження судин. Гінкго Білоба - один із сильних антиоксидів, запобігає "заржавленню" судин, розвиткові пухлин, активізує імунітет.

Листя чорниці - це ще один ефективний компонент, що доповнює і підсилює дію Гінкго Білоба. Листя чорниці впливає на обмін речовин, знижує рівень цукру в крові. Цей продукт важливий для хворих на цукровий діабет, але слід пам"ятати, що в літньому віці ризик прояву цукрового діабету високий і часто він протікає непомітно. Листя чорниці запобігає та при зупиняє розвиток судинних ускладнень цукрового діабету: сліпоту, трофічні виразки ніг, інфаркт міокарда, інсульт.

Ще одна дивовижна рослина - Барвінок малий. Він діє заспокійливо на нервову систему і на центри, які регулюють напругу судин. Заспокоюючи ці центри, компоненти рослини розслабляють стінки судин та їхній опір потоку крові.

НАТРАВІТ АРТЕРІАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС сприяє:

поліпшенню притоку крові до головного мозку і кінцівок;

посиленню кровообігу, насиченню киснем судин мозку і серця;

живленню й активації обмінних процесів у сітківці очей;

зменшенню ламкості судин, підвищенню їхнього тонусу й еластичності;

нормалізації артеріального тиску, запобіганню гіпертонічного кризу, поліпшенню пам"яті, уваги і слуху;

зменшенню запаморочень і відчуття "оніміння" кінцівок.

Запитуйте в аптеках!

Замовити продукцію можна за тел.: (044) 440 47 56, 467 08 18, 440 23 38 (пн - пт з 9:00 до 18:00)

Довідка аптек ТОВ "Інтерфарм" по Києву: (044) 586 41 11

Довідка аптек "Фалбі": (044) 238 78 08

Ексклюзивний імпортер продукції в Україні ДП "Давічі Україна"

Номер висновків санепідекспертизи 05.03.02.-03/78518 від 04.12.2008 р.

Сейчас вы читаете новость «Запропонували нові методи лікування гіпертонії». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі