пʼятниця, 08 жовтня 2010 09:16

За останні 20 років "популярність" анального сексу виросла вдвічі

За останні 20 років "популярність" анального сексу виросла вдвічі

У жовтневому номері "Журналу сексуальної медицини" (The Journal of Sexual Medicine) опубліковані результати наймасштабнішого в історії США дослідження статевого життя американців. Документ "Національне дослідження сексуального здоров'я і поведінки" продовжують цитувати практично всі провідні американські ЗМІ.

У низці публікацій особлива увага приділяється тому факту, що останніми роками помітно зросла "популярність" анального сексу. Причому на це навряд чи помітно вплинуло зростання кількості людей нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Згідно з результатами проведеного опитування, 18% дівчат у віці 18-19 років "пробували анальний секс хоча б один раз в житті". Серед жінок 20-24-річного віку ця категорія складає 40%.

Схоже опитування проводилося в 1992-му році. Тоді лише 10% жінок сказали, що у них був хоча б один випадок анального сексу за останній рік. У 2010-му році таких жінок виявилось вдвічі більше.

Чоловіки, як з'ясувалося, в даному питанні нітрохи не "скромніше": за останній рік анальним сексом займалися майже 11% чоловіків у віці 20-24 років і більше 20% в категорії 25-49 років.

В цілому, хоча б раз в житті анальним сексом займалися 40% чоловіків і жінок у віковій групі 20-49 років. І більше 20% респондентів цієї групи хоча б один раз займалися анальним сексом за останній рік.

На думку авторів дослідження, помітне зростання "популярності" анального сексу серед американців (після 1992 року) пов'язане з отриманням більшої інформації через інтернет і електронні ЗМІ про цей вид сексуальних контактів і основи безпеки анального сексу. Розповсюдження відповідної порнопродукції також провокувало зростання інтересу.

Між тим, проведене австралійськими фахівцями дослідження показало, що жінки не менше ніж чоловіки мріють взяти участь в сексуальній оргії - і практично так само часто здійснюють свої мрії.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «За останні 20 років "популярність" анального сексу виросла вдвічі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі