субота, 02 жовтня 2010 12:40

Учені знайшли дешевшу і ефективнішу альтернативу віагрі

Учені знайшли дешевшу і ефективнішу альтернативу віагрі

Розібравшись в тому, чому блакитна диво-пігулка діє на одних чоловіків, і абсолютно не допомагає іншим, медики запропонували ефективніший спосіб вирішення проблем з потенцією.

Щорічно в одній тільки Великій Британії чоловіки витрачають десятки мільйонів фунтів стерлінгів на " чудо-таблетки", виробники яких обіцяють повернути чоловікам їхню силу. Проте лікарі говорять, що в половині випадків прийом віагри не приносить бажаного результату, оскільки чоловіки намагаються усунути наслідок, а не причину своїх сексуальних проблем.

Багато чоловіків, які страждають від статевої дисфункції, пише газета The Daly Mail, насправді мають низький рівень тестостерону, що робить прийом пігулок неефективним.

Перш ніж купувати віагру, лікарі рекомендують зробити аналіз крові з тим, щоб підібрати необхідне лікування. У публікації наголошується, що сучасна медицина пропонує декілька методів вирішення проблеми з низьким рівнем тестостерону: це можуть бути ін"єкції, пігулки, пластири і гелі. Лікування коштує недорого, і вирішує проблему з лібідо набагато ефективніше за віагру.

Рівень тестостерону, гормону що відповідає за "чоловічу силу", починає знижуватися у віці 30-35 років. За даними міжнародних досліджень, у 3-5% чоловіків старше 40 років в наслідок зниження рівня цього гормону спостерігаються проблеми з потенцією. При цьому професор Юзе Хен, завідуючий відділом сексуального здоров"я при медичному центрі "Сораскі" в Тель-Авіві, відзначає, що гормон відповідає не тільки за потенцію, але за само лібідо. На відсутність сексуального бажання скаржаться від 10 до 12% чоловіків старше 40 років.

Останніми роками медициною приділяється велика увага проблемі підтримки рівня тестостерону у чоловіків, оскільки цей гормон не просто відповідає за "чоловічу силу", але і тому, що від нього залежить якість життя.

Дослідження, що проводилися останніми роками показують, що падіння рівня тестостерону може призвести до зниження працездатності, зменшення м"язової маси тіла і збільшення жирових відкладень, підвищення тиску і збільшення ризику розвитку захворювань серця. Крім того тестостерон впливає на міцність кісток і зниження його рівня збільшує ризик розвитку остеопорозу.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Учені знайшли дешевшу і ефективнішу альтернативу віагрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі