понеділок, 04 жовтня 2010 17:05

Названі головні вороги сексу

Названі головні вороги сексу

Вчені дійшли висновку, що надмірне використання мобільних телефонів, ноутбуків і смартфонів "вбиває" лібідо, примножує неврози і шкодить сексуальному життю людини.

За даними наукового журналу Fertility and Sterility, надмірне використання мобільного телефону псує якість сперми: сперматозоїдів стає менше, вони недостатньо сильні та недостатньо швидкі.

Фахівці визначили, що ті, хто лягає в ліжко з комп"ютерами або смартфонами, менше займаються коханням.

"Спальня стала хайтечною кімнатою в будинку: це не тільки плазмовий телевізор з 900 каналами, але й інші гаджети, розкладені на простирадлі: blackberry, iPhone, консоль з відеоіграми, увімкнений ноутбук. Це нашестя завдає шкоди не тільки сну, але і почуттям, це смертельна зброя, що вбиває ерос і примножує неврози і тривожні стани", - зазначено в італійській La Repubblica.

Згідно з даними соціологічного дослідження, 67% американських чоловіків і 64% жінок беруть в ліжко свій мобільник.

Науковці ж закликають залишити за дверима спальні всі високотехнологічні винаходи, вимкнути ПК і мобільний телефон, "ці передвісники стресу".

За даними дослідження, проведеного на замовлення Bayer, 28 британських жінок зі 100 звинувачують Інтернет і, зокрема, переносні ПК, якими користуються партнери для навігації в мережі, в тому, що вони зруйнували їхнє сексуальне життя.

Для боротьби із залежністю від ПК і мобільників відкриваються психіатричні амбулаторії для лікування цієї патології.

Від комп"ютера в спальні страждає не тільки ерос, але і сон. Вчені Університету Единбургу встановили, що перевірку пошти перед сном можна порівняти за рівнем збудження з порцією подвійного кави.

Увечері слід уникати будь-якої діяльності, що вимагає підвищеної інтелектуальної напруги. Ця проблема стосується, насамперед, підлітків. За даними дослідження, опублікованого в науковому журналі Sleep Medicine 2010, 97% американських підлітків мають в спальні доступ до Інтернету.

"Єдине рішення: очистити цю кімнату від будь-яких електронних пристроїв", - зазначили експерти.

Нагадаємо, що раніше учені знайшли ефективнішу і дешевшу альтернативу за віагрі.

За матеріалами InoPressa

Зараз ви читаєте новину «Названі головні вороги сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі