вівторок, 17 грудня 2013 13:11

У Празі продали "танцюючий" будинок за 18 мільйонів доларів
9

У Празі продан знаменитий "танцюючий" будинок за 360 млн чеських крон (приблизно 18 млн дол.). Покупцем торгово-офісного комплексу з незвичайною архітектурою став відомий колекціонер об'єктів мистецтва Вацлав Скеля, повідомляє прес-служба Jones Lang LaSalle.

"Танцюючий" будинок налічує близько 4 тис. кв. м офісних і торгових площ. Продавець будівлі - компанія CBRE Global Investors - збереже статус одного з орендарів даного комплексу. Цей комплекс являє собою сучасний якісний будинок з відмінним місцем розташування.

Знакову споруду спроектували архітектори Френк Гері і Владо Мілуніч. Будинок на набережній річки Влатви є архітектурною метафорою танцюючої пари, який жартома називається "Джинджер і Фред" в честь пари Джинджери Роджерс і Фреда Астера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кияни масово продають елітні квартири в центрі столиці

За словами керівника відділу фінансових ринків і інвестицій Jones Lang LaSalle Стюарта Джордана, продаж цього об'єкта підтверджує той факт, що "трофейні" об'єкти комерційної нерухомості завжди будуть користуватися підвищеним інтересом з боку інвесторів.

"Трофейна" нерухомість - це елітна нерухомість, відповідає всім міжнародним тенденціям ринку. Це унікальні, одиничні об'єкти, виконані архітектором світового рівня. При будівництві таких будинків застосовуються новітні матеріали і технології. Власники "трофейних" об'єктів пишаються ними, оскільки в них втілена мрія. Ціна такого будинку завжди буде перевищувати інвестиції.

Зараз ви читаєте новину «У Празі продали "танцюючий" будинок за 18 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі