вівторок, 07 серпня 2012 17:32

У Німеччині пройшла найповільніша Олімпіада у світі
11

Німці та гості Берліну могли розважатися скільки захочуть
Фото: Фото: АР
Основним завданням було - нікуди не поспішати

Вся увага світової громадськості зараз зосереджена на спортивних подіях у Лондоні. Ажіотаж навколо головних спортивних змагань світу штовхає інших людей на створення менш масштабних свят, в яких, тим не менш, можуть взяти участь усі ті, хто з якихось причин не потрапив до Лондона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бразилії 60 свиней здійснили забіг на 30-метрову дистанцію

Так в Берліні зараз проходять змагання не менш азартні і, мабуть, ще більш захоплюючі - так звані "Slowlympics", що означає "Повільні олімпійські ігри".

Натхненником незвичайних змагань став Пол Салліван, який раніше вже став організатором екскурсійної програми "Slow Travel Berlin", яка надає туристам можливість не відвідувати традиційні пам'ятки міста, а "відчути його атмосферу". На цей раз Салліван вирішив розважити місцевих жителів і туристів, придумавши декілька незвичайних конкурсів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британці виготовили гоночний автомобіль з моркви і картоплі

Учасники "Slowlympics" змагаються в більш оригінальних і повільних видах спорту: вивільнення з кокона, зробленого з липкої стрічки; біг задом наперед, метання чайних пакетиків (замість молота) і сосисок (замість списа), а також поїдання мафінів із зав'язаними за спиною руками.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині пройшла найповільніша Олімпіада у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі