пʼятниця, 25 жовтня 2013 15:35

Помер найбільший собака у світі - 7-річний дог Джордж
9

Фото: Фото: bigpicture.ru

Німецький дог на прізвисько Гігантський Джордж, занесений до Книги рекордів Гіннеса як найбільший собака у світі, помер на 8- му році життя у США. Як повідомили господарі пса, Джордж помер у віці 7 років у їхньому будинку в Арізоні.

"З важким серцем ми оголошуємо, що Гігантський Джордж помер минулої ночі. Джордж мирно помер в оточенні близьких, за один місяць до свого восьмого дня народження", - написали господарі на сторінці в Facebook, присвяченій догу.

Зріст Джорджа в холці становив 110 сантиметрів при вазі 111 кілограмів. Якщо поставити собаку на задні лапи, то його довжина перевищувала 2,2 метра. Внесений до Книги Рекордів Гіннеса у 2010 році, Джордж став справжньою знаменитістю. Він неодноразово брав участь у телевізійних шоу і благодійних заходах.

За словами господарів, пес спав на двомісному ліжку, а в літаку для Гігантського Джорджа відводився окремий ряд з трьох крісел.

Зараз ви читаєте новину «Помер найбільший собака у світі - 7-річний дог Джордж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі