вівторок, 27 вересня 2011 14:30

Трирічна дівчинка їсть лампочки, камені та палиці

Трирічна дівчинка їсть лампочки, камені та палиці

Трирічна Наталі Хайхерст зі штату Індіана хворіє дуже рідкісним захворюванням - у неї спостерігається пристрасть до неїстівних предметів. Вона любить їсти лампочки, камені, палиці.

У лютому вона мало не померла, коли отруїлась лампочкою. Її в терміновому порядку поклали в лікарню і зробили операцію. "Я дуже хвилювалась, - коментує мама дівчинки, - тому що сама думка про те, що в шлунку моєї дівчинки купа скла, наводила на мене жах".

Тепер лампочок вона не їсть, але може замість шоколаду з'їсти цеглу або камінь.

Бідолашна мама, Коллін, каже, що кожен день - це боротьба проти харчування, яке може вбити її дочку.

"Одного разу вона хотіла з'їсти мій телефон, - розповідає мама, - але я його забрала. А цеглу, наприклад, вона їла так само як нормальні люди їдять шоколад".

Батьки обговорили з дівчинкою те, що їй не можна їсти неїстівні предмети, але іноді, за словами матері, вона про це забуває.

"Був випадок, - згадує Коллін, - коли я поклала її спати й пішла мити посуд. Але Наталі пішла за мною на кухню і по дорозі знайшла дріт, коли я побачила кров у неї в роті, я відразу зрозуміла, що трапилось".

Батько Наталі каже, що в деякі дні в неї дуже рідко з'являється бажання їсти шкідливі речі, але іноді її просто неможливо втримати.

Зараз ви читаєте новину «Трирічна дівчинка їсть лампочки, камені та палиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі