вівторок, 28 лютого 2012 09:57

Офіціант вилив на Ангелу Меркель одразу п'ять келихів пива

Офіціант вилив на Ангелу Меркель одразу п'ять келихів пива

Канцлер Німеччини Ангела Меркель приїхала в місто Демміні на зустріч з прихильниками своєї партії.

Офіціанта, який подавав напої, хтось штовхнув у спину, в результаті чого п'ять келихів пива виплеснулися просто на спину німецького канцлера.

Меркель виявила справжню німецьку стійкість – вона посміхнулася, зробила вигляд, що все в порядку, і через кілька хвилин вже пішла виступати перед присутніми.

Кумедні випадки з представниками влади та іншими публічними особами в громадських місцях зараз не рідкість. Так, німецький ресторан Zum Gueldenen Stern у місті Ладенбург відмовив в обслуговуванні королю Швеції і його дружині королеві, які перебували в Німеччині із приватним візитом.

А прем'єр-міністра Великобританії Девіда Кемерона відмовилися обслуговувати в одному з кафе італійської Тоскани, де політик відпочиває із сім'єю. Через тиждень Кемерон повернувся у це кафе, де офіціантка вибачилася і на знак примирення сфотографувалася з ним на пам'ять.

Зараз ви читаєте новину «Офіціант вилив на Ангелу Меркель одразу п'ять келихів пива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі