середа, 06 жовтня 2010 11:22

Німецький півзахисник помацав груди арбітра (ВІДЕО)

Німецький півзахисник помацав груди арбітра (ВІДЕО)

Під час матчу другої німецької Бундесліги між "Гертою" і "Алеманією", відбувся досить незвичайний курйоз. На очах повного стадіону вболівальників півзахисник "Герти" Петер Німайер помацав груди арбітра поєдинку.

Так Петер вирішив мабуть на знак дружби поплескати суддю матчу по грудях, але забув, що судить цю гру жінка. Тридцятирічна блондинка Бібіана Штайнхаус не зовсім зрозуміла жест футболіста, але відразу ж отримала вибачення від спортсмена, який розпустив руки.

Штайнхаус, яка є офіцером поліції, була включена в списки головних арбітрів для обслуговування матчів другої Бундесліги в 2007 році.

Штайнхаус почала працювати футбольним арбітром в 1995 році, коли їй було всього 16 років. Через шість років вона заслужила підвищення в класі і з матчів любителів була переведена на ігри регіональних ліг.

Після того, як її перевели в другу Бундеслігу, Штайнхаус висловила впевненість, що обслуговувати матчі футболістів-професіоналів буде набагато простіше, ніж ігри нижчих ліг і любителів, адже професіонали чудово розуміють, що суперечки з арбітром і, тим більше, образа рефері чреваті серйозними фінансовими і дисциплінарними стягненнями.

До речі, матч "Герта" - "Алеманнія" завершився внічию - 0:0. Мабуть "Герті" груди арбітра так і не принесли успіх. Берлінський клуб лідирує в другій бундеслізі, "Алеманія" посідає 8 місце.

За матеріалами СЭ в Украине

Зараз ви читаєте новину «Німецький півзахисник помацав груди арбітра (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі