вівторок, 23 листопада 2010 10:54

Новий Lamborghini розганяється до "сотні" за 2 секунди (ФОТО)
5

Фото: Allcarz

Компанія Lamborghini планує запустити в серійне виробництво надлегкий концепт-кар Sesto Elemento. Автомобіль був представлений цього року на Паризькому автосалоні. Новий автомобіль буде призначений виключно для треку. Про це в інтерв'ю журналу Autocar розповів керівник компанії Стефан Вінкельман.

Нині автомобіль проходить дорожні випробування. У разі їх вдалого завершення італійський автовиробник розраховує випустити суперкар обмеженою серією - не більше 20 штук. Стільки ж було вироблено суперкарів Reventon.

Надалі компанія Lamborghini не має наміру перероблювати автомобіль для доріг загального користування. Це пов'язано з його мінімальним оснащенням. У Sesto Elemento відсутнє місце, куди можна було б вмонтувати подушки безпеки.

Як повідомлялося раніше, вага суперкара Lamborghini Sesto Elemento складає всього 999 кілограмів. Кузов, деталі підвіски, карданний вал, диски й інтер'єр машини виконаний з вуглеволокна. Крім того, випускна система автомобіля виготовлена із суміші карбону і скловолокна.

Прототип оснащений двигуном V10 потужністю 570 кінських сил. Він дозволяє автомобілю розгонитися до "сотні" за 2,5 секунди.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Новий Lamborghini розганяється до "сотні" за 2 секунди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі