понеділок, 10 січня 2011 12:44

Невдовзі люди їздитимутиь на мотоциклах-трансформерах (ФОТО)
8

Фото: Switched

Інженери BPG Motors розробили мотоцикл-трансформер Uno III, який працює на електриці. Вже в наступному році трансформер Uno III надійде у вільний продаж, прогнозує Бенджамін Гулак, керівник BPG Motors.

Орієнтовна вартість і технічні характеристики новинки поки не повідомляються. На створення такого засобу інженерів надихнули переповнені вулиці мегаполісів.

Основна ідея такого транспортного засобу полягає в тому, що на невеликих швидкостях Uno III володіє характеристиками одноколісного електричного велосипеда. Відповідно менше проблем з паркуванням, він легко стає в ліфт, мотоцикл можна перевозити в громадському транспорті.

З іншого боку Uno III можна легко перетворити на двоколісний мотоцикл, причому прямо під час руху. Розкладений варіант здатний розганятися до 60 км/год і запасом ходу приблизно 50 кілометрів.

Розробники впевнені, що для мешканців перенаселених мегаполісів такий універсальний транспортний засіб стане справжнім порятунком.

За матеріалами: Багнет

Зараз ви читаєте новину «Невдовзі люди їздитимутиь на мотоциклах-трансформерах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі