пʼятниця, 29 листопада 2019 23:28

Не встигнеш устежити: показали потішних котів-капосників
24

Котам жодні правила не писані.
Фото: brightside.me
Котам жодні правила не писані.
Котам жодні правила не писані.
Котам жодні правила не писані.
Котам жодні правила не писані.

Коти здатні поводитися як справжні монстри. Ніби знаючи, що ніщо не змусить людину їх розлюбити, ці чотирилапі вусані упиваються своєю владою й ніколи не втомлюються "знущатися" над власними господарями й іншими домашніми тваринами.

Окупувати собаче ліжко, змусивши тим самим пса шукати собі інше місце для сну, умоститися прямо в сковорідці, коли господар збирається готувати вечерю, перекинути акваріум з рибками або розбити телевізор — для котів усе це звичайна річ. Добірку, присвячену цим пухнастим хуліганам, представив портал Bright Side.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вміють насолоджуватись життям: Розалін Реймонд фотографує лише лисиць

Волелюбний мешканець притулку для тварин кіт на кличку Квілті занадився втікати з вольєру й заодно випускати на свободу своїх сусідів. Після кожної з таких втеч коти блукали по всій будівлі, лишаючи після себе "сліди хаосу й розрухи". Не в змозі приборкати хуліганистого вусаня працівники притулку змушені були зрештою посадити його в "одиночку".

Зараз ви читаєте новину «Не встигнеш устежити: показали потішних котів-капосників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі