вівторок, 12 листопада 2019 23:28

Волелюбного кота посадили в "одиночку" за те, що випускав тварин на свободу

Автор: foxla.com
  Зі своєї “камери” Квілті теж зрештою втік.
Зі своєї “камери” Квілті теж зрештою втік.

Техаський притулок для тварин Friends For Life "засудив до утримання в одиночній камері" одного зі своїх вихованців — кота на кличку Квілті. Ізолювати вусаня в окремій кімнаті змушені були через його регулярні витівки: Квілті внадився втікати зі свого вольєра й випускати заодно всіх своїх сусідів. Після кожної з таких втеч коти блукали по всьому притулку, лишаючи після себе "сліди хаосу й розрухи".

"Квілті неможливо утримувати. Він геть втратив сором. Полюбляє випускати котів із головної кімнати. Це повторюється постійно. По декілька разів на день. Схоже, ці навички він набув не в нас. У своєму колишньому домі завжди відчиняв собаці вхідні двері й впускав її всередину", — написали у Facebook представники Friends For Life.

Як розповіли працівники організації, Квілті провів цілу низку "нічних ескапад". Під час однієї з таких пухнасті особливо наслідили.

"Одна кішка помочилася на килимок для комп'ютерної миші. Інша перетворила на лоток ящик для пожертвувань. Майже всі речі були перекинуті", — згадує персонал притулку.

Камери відеоспостереження показали, що винуватцем усього виявився Квілті. Тоді й вирішено було посадити порушника спокою "під арешт".

"Комісія з умовно-дострокового звільнення відхилила апеляцію. Тож у підписці про невиїзд йому відмовили", — жартівливо прокоментували ситуацію представники притулку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кішку на прізвисько Шлакоблок змусили займатись аквааеробікою

Щоб приборкати бешкетника, персонал випробував різні методи. Як альтернативу дверним ручкам, які Квілті з легкістю відчиняв, придбали дитячі дверні замки. Однак і ці пристосування нічим не допомогли: перший містичним чином зник ще до того, як його мали встановити, із другим Квілті без проблем розправився й знову втік із кімнати.

Зрештою працівники притулку в жартівливій манері поскаржилися на бешкетника підписникам своєї сторінки в соцмережі й закликали охочих взяти його під опіку.

"Якщо хтось шукає кота, який чудово ладнає із собаками, але не мириться з дверима, у нас є той, хто вам потрібен", — ішлося в дописі.

Родина, яка наважилась прихистити скандального втікача, знайшлася й уже забрала Квілті до себе.

Кіт-злодюжка попався на серії крадіжок. Спіймала на гарячому пухнастого його господарка. Побачене зафіксувала на камеру.

Зараз ви читаєте новину «Волелюбного кота посадили в "одиночку" за те, що випускав тварин на свободу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі