пʼятниця, 30 листопада 2012 14:42

"Могла б іще добу витримати" - харків'янка майже 4 дні дивилась кіно

З 24 по 27 листопада у харківському кафе "Сінема" пройшов кіномарафон "на виживання" в якому майже чотири дні, 20 хлопців та дівчат дивились фільми.

Переможницею стала 23-річна Юлія Ярошенко, яка витримала 82,5 годин безперервного кіно. На участь у конкурсі подали понад 3 тисячі заявок. З них спеціальна програма відібрала 20 чоловік, які і взяли участь в конкурсі.

"Передивилась майже всі блокбастери минулих п'яти років, класику. За умовами конкурсу на перерву нам давали по 10 хвилин кожні півтори-дві години, коли можна було піти покурити, сходити в туалет чи подзвонити. Відчуття, що все, зараз засну - не пам'ятаю. Були моменти коли очі просто закривались, але потім моментально їх відкривала, що "ось я не сплю, все добре", — розповіла 29 листопада Gazeta.ua Юлія Ярошенко.

За правилами, під час перегляду, можна було взяти 10-хвилинну перерву раз на 2 фільми. Також було обмеження на каву - тільки 5 чашок на день.

"За час марафону, випила тільки одну чашку капучіно, бо як стимулятор кофеїн на мене не діє. За конкурентами слідкувала у пів-ока, більше просто дивилась кіно. Знаю точно, що з двадцяти тільки два молодих хлопці заснули. Інші встали та пішли самі, бо психологічно не могли висидіти. Я ще могла б добу дивитись кіно, була б тільки можливість", — додала вона.

Учасникам кіномарафону дали три дні, щоб виспатись. Нагородження конкурсантів має відбутись у цю п'ятницю ввечері у кафе. За перемогу дівчина отримала сертифікат на 10 тисяч гривень. Також її внесли до книги рекордів України.

"Я вже знаю куди їх витрачу - поїду на конкурс молодих дизайнерів "Київ фешн дейз" в столиці. Участь у ньому якраз коштує десять тисяч."

За друге та треті місця учасники отримали планшети та медіаплеєри. Попередній рекорд України з безперервного перегляду фільмів встановили кияни у 2006 році. Тоді, 63 глядачі 36 годин поспіль дивилися фільми у кінотеатрі "Лінія кіно".

Зараз ви читаєте новину «"Могла б іще добу витримати" - харків'янка майже 4 дні дивилась кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі