середа, 25 липня 2018 10:14

Любов Трампа до соцмереж висміяли у карикатурі

Любов Трампа до соцмереж висміяли у карикатурі
Любов Трампа до соцмереж висміяли у карикатурі

У мережі з'явилася яскрава карикатура, що висміює любов президента США Дональда Трампа до гучних постів у соціальній мережі Twitter.

На ньому політик зображений із відкритим ротом, з якого вилітає зграя твітів у вигляді логотипу соцмережі - пташок. Автором малюнка став український художник Андрій Петренко. Він опублікував його на сторінці проекту в Twitter.

"Тwitter - не горобець, вилетить - не спіймаєш", - коротко підписав художник карикатуру, натякаючи на безліч необдуманих повідомлень Трампа, за які йому потім доводилося виправдовуватися або виправляти незручні ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Золотий туалет та ліжко королівських розмірів: показали літак Путіна

Користувачі мереж створюють меми, які висміюють зустріч глави Білого дому Дональда Трампа та російського президента Володимира Путіна у Гельсінкі 16 липня. Невдоволення Трампом посилилось через те, що він відхилив висновки американських спецслужб про втручання у вибори президента 2016-го.

Зараз ви читаєте новину «Любов Трампа до соцмереж висміяли у карикатурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі