понеділок, 27 травня 2019 23:28

Котяча радість: подружжя створює унікальні вовняні хатинки для пухнастиків
12

Усі вироби пари є ручною роботою.
Фото: etsy.com
Усі вироби пари є ручною роботою.
Усі вироби пари є ручною роботою.
Усі вироби пари є ручною роботою.
Усі вироби пари є ручною роботою.

Катерина й Денис Онопрієнки з України продають оригінальні котячі хатинки. Виготовляють їх власноруч з натуральної вовни.

"Усе почалося декілька років тому, коли ми взяли собі маленьке кошеня на ім'я Тара. Нам здалося, що було б чудово зробити для неї особистий простір. Я вмію методом валяння вовни робити одяг й іграшки, тож ми вирішили зробити їй вовняне ліжечко. Так і з'явилося наше перше творіння. Воно мало кумедну форму, не було надто надійним і не вирізнялося високою якістю. Однак наша кішечка його одразу облюбувала. Це нас дуже надихнуло", — розповіла Катерина в блозі на boredpanda.

З кожним наступним виробом якість роботи й дизайн ставали все кращими. Нині в пари є своя сторінка на спеціалізованому комерційному сайті Etsy. Ціни на вироби стартують від 65 доларів. Деякі моделі коштують більше $300.

Для котів створили незвичайні ліжка, у яких пухнастики виглядатимуть як космонавти. Усього представлено три моделі. 2 з них призначені для розміщення на підлозі, третя — підвісна. Кожна має дерев'яний корпус і скляні випуклі "вікна".

Зараз ви читаєте новину «Котяча радість: подружжя створює унікальні вовняні хатинки для пухнастиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі