четвер, 27 серпня 2020 02:29

Фото балуваних котів, які показують, хто в домі головний
11

Коли "море по коліно".
Фото: © E-P-I-C-K / Reddit
Коли "море по коліно".
Коли "море по коліно".
Коли "море по коліно".
Коли "море по коліно".

Як би ви не намагалися змусити кота повірити у те, що ви у домі господар, швидше за все, нічого не вийде. Ці пухнастики лише зовні виглядають невинними янголятами. Однак, якщо їм не приділити достатньо уваги, за мить "німб" кудись зникає і виростають "роги".

Домашні улюбленці одразу ж починають пустувати та наводити в домі безлад. Вони настільки впевнено себе відчувають, що буквально можуть всістися людині на обличчя, або відволікти від роботи – жодні рамки дозволеного відсутні. Головне, щоб на них звернули увагу. Варто зізнатися, настільки радикальні методи працюють. Хочеш, або ні, однак відволіктися доведеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вражаючі фото кота, який після лікування грибкової інфекції пожовтів

У японському місті Югавара є готель "My Cat Yugawara" в якому можна приміряти на себе роль котячого власника. Готель пропонує гостям орендувати кота на вечір або на ніч. Але спочатку гостеві влаштують співбесіду, щоб підтвердити його добрі наміри.

Зараз ви читаєте новину «Фото балуваних котів, які показують, хто в домі головний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі