середа, 03 жовтня 2018 23:37

Діти безстрашно рятували пса від велетенської змії

Автор: dailymail.co.uk
  Захоплений в полон собака смирно чекав на порятунок.
Захоплений в полон собака смирно чекав на порятунок.

Троє хлопчаків доклали чимало зусиль для порятунку собаки від змії. Рептилія міцно обвила чотирилапого й до останнього не послабляла хватку. Урешті-решт собаку вдалося врятувати.

Щоб уберегтися від нападу у відповідь, один із хлопчиків притиснув голову плазуна металевою жердиною. У цей час двоє інших дітей взялися звільняти пса від тісних зміїних "обіймів". Перша спроба виявилася невдалою, однак зрештою змія здалася. Під час рятівної операції чотирилапий тримався напрочуд спокійно, пише відоме британське видання Dailymail.

Змія, яка напала на собаку, у довжину сягала зросту старшого з хлопчиків. Доля рептилії лишилася невідомою. Де саме відбувся інцидент, також не визначено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вільний і щасливий: мережу підкорили фото пса-мандрівника

Раніше показали дивовижну аномалію — єдиного на Закарпатті знебарвленого пітона. Народився він у приватному тераріумі жителя міста Ужгород. Вилупився пітон-альбінос із яйця, який помістили на штучну інкубацію. Довжина новонародженого сягала близько 40 сантиметрів.

Зараз ви читаєте новину «Діти безстрашно рятували пса від велетенської змії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі