понеділок, 31 липня 2023 15:59

Чому не варто витрачати гроші в аеропортах

Чому не варто витрачати гроші в аеропортах
Кілька порад, як оминути непотрібні покупки в аеропортах Фото: РБК-Україна

Мандри літаком приховують багато витрат, про які туристи не завжди знають або не враховують.

Вартість дороги до аеропорту, плата за в'їзд на його територію, тариф за паркування, продукти харчування, товари duty free і багато інших витрат можуть стати дорожчими за квиток, пише The Telegraph.

Тому пасажирів закликають максимально уникати покупок в аеропорту, якщо в цьому немає крайньої необхідності.

Їжа та напої

Менеджери з маркетингу назвали "золотою годиною" період, коли пасажири вже пройшли перевірку на безпеку, але до оголошення посадки ще багато часу. Люди легко піддаються спокусі і йдуть у місцеві ресторани, де завищені ціни. В аеропорту їжа і напої завжди дорожчі.

Додаткові послуги

Необхідних речей для перельоту можна взяти з дому чи купити напередодні. Хтось забувається і купує в аеропорту - подушку, навушники, сонцезахисний крем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ryanair думає про відновлення польотів в Україну до кінця 2023 року

В деяких випадках магазини duty free дійсно є справжнім порятунком. Наприклад, якщо банально знадобиться пляшка води, яку заборонено проносити через контроль на безпеку, як і всі інші рідини об'ємом більше 100 мл.

Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького можуть відкрити як гуманітарний коридор.

Очільник Львівської ОВА Максим Козицький сказав про це після підписання програми ЄС "Механізм "Сполучення Європи" з віцепрем'єром Олександром Кубраковим та комісаркою ЄС з питань транспорту Адіною Велян.

Зараз ви читаєте новину «Чому не варто витрачати гроші в аеропортах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі