неділя, 06 травня 2012 05:49

Чоловік прикидався своєю покійною матір'ю для афери з нерухомістю

Чоловік прикидався своєю покійною матір'ю для афери з нерухомістю
Кадр з фільму "Міссіс Даутфайр"

Чоловік, який прикидався своєю покійною матір'ю для афери з нерухомістю - використовуючи помаду, доглянуті нігті і навіть кисневий балон - був визнаний винним в шахрайстві. Йому загрожує до 83 років позбавлення волі, заявляють у прокуратурі Нью-Йорка.

51-річний Томас Паркін був визнаний винним по 11 кримінальних статтях, таких як шахрайство, крадіжки, лжесвідчення та інші. Крім шахрайства з нерухомістю, Паркін і його спільник переводили в готівку чеки на соціальне забезпечення своєї матері щомісяця протягом шести років, вкравши в цілому близько $ 44 000.

У січні 2003 року, за дев'ять місяців до смерті матері, Паркін був змушений продати свій будинок в Нью-Йорку на аукціоні викупу. Незабаром після цього, Паркін разом зі спільником спробував відсудити будинок у нового власника - під ім'ям своєї покійної матері.

Паркін підробляв документи, щоб робити вигляд, ніби його мати жива. Навіть призначив зустріч з окружним прокурором для обговорення свого "квартирного питання".

На зустрічі слідчі побачили "Паркіна, одягненого як його 77-річна мати. Він був у червоній кофтинці, з косметикою на обличчі і дихав через кисневий балон", - заявили в прокуратурі.

Паркіна будуть судити 21 травня. Його подільник вже визнав себе винним і був засуджений до трьох років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік прикидався своєю покійною матір'ю для афери з нерухомістю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі