четвер, 12 червня 2008 12:28

Чим небезпечний шашлик на природі

Чим небезпечний шашлик на природі
Дуже часті вилазки на шашлики несприятливі для шлунку. Здавалося б, що поганого в засмаженому на відкритому вогні м"ясі?

Але американські учені прийшли до висновку, що постійне споживання продуктів, засмажених на грилі або на вогнищі, підвищує ризик захворювання раком.

Крім того, жир, що капає з м"яса, у вогні може перетворитися на токсичну речовину, яка в результаті потрапляє в їжу.

Тому, коли шашлик готовий, убезпечте себе і друзів відразу - обріжте обгорілі краї, щоб не отримати отруєння.

І не варто об"їдатися м"ясом - обов"язково урізноманітьте шашлик салатом зі свіжих овочів.

За матеріалом: Твій день.

Зараз ви читаєте новину «Чим небезпечний шашлик на природі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі