понеділок, 11 квітня 2011 00:30

Водій "шевроле" побив пішохода на алеї

Автор: Фото: Микола КАРНАРУК
  Фотінія Молчанова на пішохідній алеї  Путейка в Черкасах. Тут її побив водій
Фотінія Молчанова на пішохідній алеї Путейка в Черкасах. Тут її побив водій

По обіді 30 березня черкаска 25-річна Фотінія Молчанова гуляла пішохідною алеєю Путейка із донькою Богданою, 4 місяці. Раптом на них виїхало чорне "Шевроле Авео".

— Я верталася з базару. На алеї була купа людей, — згадує Фотінія Молчанова. — Це "шевроле" виїхало з двору. Я спокійно йшла, за мною ще одна жінка з коляскою. Водій приспустив скло і кричить: "Відійди". Та жінка відійшла, а мені нікуди було, бо якраз напроти люку. Кажу, ти не на дорозі і йду собі. А він дає по газах і летить на мене. Я ледь відскочила, машина зачепила коляску. Я з переляку ткнула ногою по задніх дверях.

Іномарка зупинилася. Водій підбіг до Фотінії.

— Хотів ударити, схопив за куртку. Порвав, — продовжує. — Потім так влупив по ногах, що я аж впала. Вдарилася головою об бордюр, забила пальця. Той почорнів, кров юшить. Дочка все це бачила, кричала. Він розвернувся і погнав.

— Я была от них за метров 15, — згадує 72-річна Ольга Цибісова. Вона гуляла із 5-річною онучкою. — Когда он ударил и девушка упала, подбежала. Говорю: "Что вы делаете. Мы позвоним в милицию". А він: "Та плевать я хотел на милицию". Матерился и удрал по аллее. Меня еще удивило, что недалеко сидел мужчина и даже не сделал замечание.

Пішоходи обурилися діями водія.

— Моя внучка испугалася, когда дядя тетю ударил, — каже Ольга Миколаївна. — Ведь возле этой аллеи две школы, два детсада. Мамы с малышами гуляют, а эти на машинах летают. Там во дворе есть кабинет нотариуса, но им лень 20 метров пройти, едут по аллее. Она узенькая, пешеходам некуда деваться.

У лікарні №3 у Фотінії Молчанової діагностували струс мозку, забій пальця руки. Вона написала заяву до міліції.

— Ми проводимо перевірку, опитуємо свідків. Вони підтвердили, що водій бив жінку. Подали запит у ДАІ, щоб дали інформацію про водія, — пояснює дільничний 27-річний Петро Пасічник.

Зараз ви читаєте новину «Водій "шевроле" побив пішохода на алеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі