четвер, 26 червня 2008 07:12

Василь Кірпічник упав із дев"ятиповерхівки

Автор: фото: Павло УМАНЕЦЬ
  Перед входом у будинок №34 на вулиці Горького у місті Нова Каховка на Херсонщині лежить тіло Василя Кірпічника. Міліція запевняє, що чоловік зірвався, коли ліз обкрадати квартиру
Перед входом у будинок №34 на вулиці Горького у місті Нова Каховка на Херсонщині лежить тіло Василя Кірпічника. Міліція запевняє, що чоловік зірвався, коли ліз обкрадати квартиру

Глухий удар почули вдень 19 червня мешканці дев"ятиповерхівки на вул. Горького, 34 в місті Нова Каховка Херсонської області. Виглянули у вікна. На асфальті перед входом лежало тіло чоловіка.

— Я тільки-но припаркував машину, як почув удар, — каже міліціонер, який живе у будинку. — Це було десь близько другої дня. Думав, хтось цілився з балкона в мою машину, але не попав. Виглядаю, а там труп.

Люди викликали "швидку", однак чоловік був мертвим. Він упав з дев"ятого поверху. Упізнали 24-річного Василя Кірпічника з будинку N24 на Горького.

Міліціонери запевняють, що Василь хотів обікрасти квартиру на останньому поверсі. Господарів удома не було, балкон незасклений. На дах чоловік заліз через під"їзд, а коли спускався на балкон — зірвався. Так само у травні вже обікрали кілька помешкань у цьому й сусідньому будинках.

Василь жив у квартирі з матір"ю. Ніде не працював. У квітні проти нього порушили кримінальну справу за розбій і крадіжки. Кажуть, обкрадав людей на місцевому ринку. На час слідства був на підписці про невиїзд.

— Вася не думав нікого грабувати, — упевнена мати Наталія Кірпічник, 49 років. — Зранку того дня пішов влаштовуватись на роботу. Із Нової Каховки на села щодня їздять автобуси з робочими. Збирають черешні в садках, працюють на баштанах. Щодня отримують гроші.

Наталія Василівна каже, син вийшов із квартири у білій футболці. Падав з даху — без неї.

Мешканці дев"ятиповерхівки не раз бачили, як із будинку на канатах спускається молодь. Спостерігали за ними. "Ми альпіністи, так тренуємось", — чули у відповідь.

З початку року в Новій Каховці обікрали шість квартир. Загалом в Україні — понад 10 тис.

Зараз ви читаєте новину «Василь Кірпічник упав із дев"ятиповерхівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі