Ексклюзиви
четвер, 26 червня 2008 07:12

Василь Кірпічник упав із дев"ятиповерхівки

Автор: фото: Павло УМАНЕЦЬ
  Перед входом у будинок №34 на вулиці Горького у місті Нова Каховка на Херсонщині лежить тіло Василя Кірпічника. Міліція запевняє, що чоловік зірвався, коли ліз обкрадати квартиру
Перед входом у будинок №34 на вулиці Горького у місті Нова Каховка на Херсонщині лежить тіло Василя Кірпічника. Міліція запевняє, що чоловік зірвався, коли ліз обкрадати квартиру

Глухий удар почули вдень 19 червня мешканці дев"ятиповерхівки на вул. Горького, 34 в місті Нова Каховка Херсонської області. Виглянули у вікна. На асфальті перед входом лежало тіло чоловіка.

— Я тільки-но припаркував машину, як почув удар, — каже міліціонер, який живе у будинку. — Це було десь близько другої дня. Думав, хтось цілився з балкона в мою машину, але не попав. Виглядаю, а там труп.

Люди викликали "швидку", однак чоловік був мертвим. Він упав з дев"ятого поверху. Упізнали 24-річного Василя Кірпічника з будинку N24 на Горького.

Міліціонери запевняють, що Василь хотів обікрасти квартиру на останньому поверсі. Господарів удома не було, балкон незасклений. На дах чоловік заліз через під"їзд, а коли спускався на балкон — зірвався. Так само у травні вже обікрали кілька помешкань у цьому й сусідньому будинках.

Василь жив у квартирі з матір"ю. Ніде не працював. У квітні проти нього порушили кримінальну справу за розбій і крадіжки. Кажуть, обкрадав людей на місцевому ринку. На час слідства був на підписці про невиїзд.

— Вася не думав нікого грабувати, — упевнена мати Наталія Кірпічник, 49 років. — Зранку того дня пішов влаштовуватись на роботу. Із Нової Каховки на села щодня їздять автобуси з робочими. Збирають черешні в садках, працюють на баштанах. Щодня отримують гроші.

Наталія Василівна каже, син вийшов із квартири у білій футболці. Падав з даху — без неї.

Мешканці дев"ятиповерхівки не раз бачили, як із будинку на канатах спускається молодь. Спостерігали за ними. "Ми альпіністи, так тренуємось", — чули у відповідь.

З початку року в Новій Каховці обікрали шість квартир. Загалом в Україні — понад 10 тис.

Зараз ви читаєте новину «Василь Кірпічник упав із дев"ятиповерхівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути