середа, 11 січня 2017 07:10

В аварії загинули шестеро людей

5 січня близько 21:00 на трасі Чугуїв — Мілове неподалік села Чкалівське Чугуївського району Харківської області розбився легковий автомобіль "Вольво 570". У салоні перебували семеро людей. Шестеро — загинули.

Додому в село Коробочкине Чугуївського району на Харківщині поверталася родина Сейронян: 54-річна Анжела Михайлівна із чоловіком 60-річним Карменом Зінауровичем, їхні діти 31-річна Манушан, 29-річний Гагін, Гарік, 28 років. Останній був за кермом. З ними їхали внучки-двійнята 6-річні Ганна та Марія. Вони – вірмени за національністю. Раніше родина мешкала в Харкові. Будинок у селі придбали нещодавно.

— Легковик занесло, він вилетів на узбіччя та потрапив у кювет, — каже Ігор Лупандін із Державної служби з надзвичайних ситуацій Харківської області. — Троє дорослих та одна дитина загинули одразу. Ще один дорослий та дитина померли дорогою до лікарні. Водій авто у вкрай тяжкому стані перебуває в Чугуївській районній лікарні. Отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриті травми грудної клітки та хребта.

За словами свідків, машина вилетіла з дороги на повороті і пролетіла ще 30 м до дерев. Був густий туман, видимість становила 10–15 м.

Зараз ви читаєте новину «В аварії загинули шестеро людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі