вівторок, 07 жовтня 2008 07:04

У селищного голови вимагали 200 тисяч доларів

Зранку 22 вересня до подвір"я голови селища Велика Димерка Броварського району Київщини увірвалися троє чоловіків. Господарю та його дружині зв"язали руки, заклеїли роти скотчем. На голову чоловікові натягли поліетиленовий пакет, почали бити. Вимагали $200 тис.

— Я казав, що таких грошей у мене нема й бути не може, — згадує 50-річний Анатолій Бочкарьов. — У відповідь отримував точні й сильні удари. Били професійно, відчувалася підготовка.

Згодом чоловіки перетягли подружжя до будинку. Там продовжили бити. У селищного голови не було грошей. Нападники зв"язали його міцніше й зникли на машині.

Анатолій Бочкарьов звільнився від пакета, розв"язав ноги. Вдалося трохи відірвати скотч із рота. Знайшов чайну ложку і набрав нею номер знайомого. За кілька хвилин друзі звільнили подружжя.

Бочкарьових доправили до лікарні. Медики зафіксували забої, струс мозку, подряпини. Стан потерпілих покращується. Міліціонери шукають нападників. Анатолій Бочкарьов поки що нікого не підозрює.

Зараз ви читаєте новину «У селищного голови вимагали 200 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі