субота, 23 серпня 2008 07:13

У центрі Одеси водій джипа стріляв у маршрутника

В Одесі напроти ринку Привоз маршрутка N505 підрізала іномарку. Чоловік на сірому джипі "БМВ Х5" із пневматичної зброї тричі вистрілив у водія маршрутки 34-річного Олега Пантелєєва та втік. Це сталося 20 серпня, приблизно о 15.00. Слідча група прибула на місце події через п"ять хвилин.

Джип їхав без номерів, стрілянини не було чутно, кажуть очевидці.

— Я курив навпроти цього місця, — розповідає одесит Микола. — Почув три хлопка. Обернувся, бачу — джип різко зірвався із місця. Водій маршрутки весь у крові.

— Я бачила, як водієві вже надавали допомогу пасажири. Перев"язували. Йому в шию попали та під серце, але він був при свідомості. Потім його відвезли в лікарню на "швидкій". Вона приїхала через 30 або 40 хвилин, — каже продавець Ольга, яка теж стала свідком інциденту.

Олег Пантелєєв живе в Біляївському районі Одещини. Його поклали в обласну лікарню. Зробили три операції — витягли кулі із шиї, руки та легенів.

— Він нормально почувається. Може ходити. Скоро одужає, — повідомив заступник головного лікаря Валерій Мартинюк.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Одеси водій джипа стріляв у маршрутника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі