пʼятниця, 06 квітня 2018 06:10

Подружжя загинуло у ДТП зі "швидкою"

У Харкові на перехресті вул. Ахсарова та просп. Науки "Славута" лоб у лоб зіштовхнулася із машиною "швидкої". Водій і пасажирка легковика загинули.

— Водій "Славути" пішов на обгон. Його винесло на зустрічну смугу, зіштовхнувся зі "швидкою". Ударом легковик відкинуло і він зачепив дві іномарки, — розповідає Олена Бараннік із Харківської обласної поліції.

— Ми проїжджали повз. Бачили розбиті машини. Метрів за 20 — два тіла. Лежали обличчям вниз, з них текла кров, — каже водій Олег Горовий. — Не знаю, як це сталося. Дорога була порожня. Хоча ввечері добре підморозило.

На момент аварії в машині "швидкої" перебували п'ятеро людей.

— Бригада психіатричної допомоги мчала на виклик. Водій розповів, що не міг уникнути зіткнення. "Славута" вискочила зненацька. Праворуч був паркан, діватися нікуди, — говорить Віктор Забашта зі служби швидкої медичної допомоги.

Загиблі були подружньою парою. Нещодавно у них народився первісток. Ударом їх викинуло через лобове скло. Загинули одразу.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя загинуло у ДТП зі "швидкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі