середа, 01 липня 2009 17:16

Подружжя Яцурів подавили коні

Уночі 25 червня із Львівського іподрому втекло 11 коней.

— У нас — 170 коней. Старші стоять у конюшнях, молодняк випускаємо пастися. На території годувалося 17. Раптом забігли бродячі пси, налетіли на кобил із лошатами. Ті прорвали огорожу, — розповідає директор іподрому Микола Стець, 59 років. — Нам не вперше надокучають пси, які живуть у районі автовокзалу. Залітають зграями, кусають коней. Ми зверталися до комунальників, просили вирішити проблему. Бували випадки, що собаки кусали коней на скаку. Тоді жокеї падали.

Коні побігли вул. Стрийською в напрямку села Солонка Пустомитівського району. Наскочили на автомобіль "фіат", яким їхало подружжя Яцур із Закарпатття. 37-річний Василь та Тетяна, 38 років, везли овочі на львівський ринок Шувар. Двоє коней загинуло, скалічилася кобила. Яцурів госпіталізували.

— Їхали собі потихеньку. Тільки-но в"їхали у город, як на нас вискочило два коня, — говорить Василь. Він із дружиною лежить у хірургічному відділенні міської лікарні N8. — Іще один кінь потоптав нас та товар, перескочив машину. Із тонни помідорів лише 200 кілограм родичі вибрали. Решта — місиво. Тані коні потовкли голову, плечі, руки, ноги. Мені склом порізало лице. Нашу машину забрали на штрафмайданчик. Тепер ми не знаємо, куди нам звертатися, щоб відшкодували збитки.

Уночі конюхи та працівники Державтоінспекції загнали табун до стайні.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя Яцурів подавили коні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі