середа, 30 липня 2008 07:13

Петро Зінець повісився у райвідділі міліції

Уранці 22 липня в ізоляторі тимчасового тримання Вінницького райвідділу міліції повісився 43-річний Петро Зінець із села Мізяківські Хутори. Чоловік вирвав зі своєї куртки застібку-блискавку. Один кінець прив"язав до крана вмивальника, другим обмотав шию.

Зінець жив із 36-річною дружиною Людмилою і тещею Ніною Сорокою, 60 років.

— Два тижні тому Петро посварився із жінкою через горілку. Переїхав до хати батьків, — каже сільський голова Мізяківських Хуторів Іван Кокойко. — Там запив ще сильніше.

21 липня чоловік повернувся до дружини й не застав тої вдома. Теща проганяла його. Петро почав сваритися, побив Ніну Олександрівну. До лікарні жінку відвезли із забоями голови, Зінця забрали до міліції. Посадили до ізолятора тимчасового тримання.

У райвідділі міліції коментувати загибель відмовилися. Триває перевірка з МВС України.

Селяни припускають, що Петро повісився, бо міліціонери підозрювали його в убивстві 15-річної Наталії Циби. Тіло дівчини знайшли біля сільської лікарні 14 липня. Нападника не знайшли, міліціонери перевіряють усіх місцевих.

— Петро мав вантажівку, — каже Іван Кокойко. —Я частенько просив його кинути пити, зайнятися ділом, працювати на себе. Але він казав, що нічого із собою не може вдіяти.

Зараз ви читаєте новину «Петро Зінець повісився у райвідділі міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі