вівторок, 04 червня 2013 00:30

На школярок нападає чоловік в окулярах

Автор: Фото: Михайло Перков
  Фоторобот чоловіка, який нападає на неповнолітніх дівчат у Південно-Західному районі Хмельницького. Батьки потерпілих самотужки розмножують його і розклеюють на стовпах
Фоторобот чоловіка, який нападає на неповнолітніх дівчат у Південно-Західному районі Хмельницького. Батьки потерпілих самотужки розмножують його і розклеюють на стовпах

У Південно-Західному районі Хмельницького на школярок нападає невідомий чоловік в окулярах. Під час останнього нападу біля школи №6 його злякав свідок.

— Я йшла в школу, — згадує 22 травня четвертокласниця Рената Галієва, 10 років. — Підходить той дядя, каже: "Рената привет, я тебя шесть лет не видел. Пойдем, расскажешь, как мама живет". Схопив мене за руку й потягнув у кущі. Каже: "У тебя штанка грязная", і давай мене терти. Я налякалася. А він мене трогає і все на телефон знімає. Тут стала якась тьотя кричати, і я втікла.

Чоловіка злякала 42-річна Ольга Григорян, яка гукала з вікна другого поверху.

— У мене син в ту школу в шостий клас ходить, — розповідає Ольга Григорян. — Я завжди проводжаю його поглядом. А тоді дивлюся: чоловік із дівчинкою у кущах стоять, він її мацає. Спочатку думала, що батько дочку в туалет відвів. Придивляюсь, а він її тре, все на телефон знімає, дитина плаче. Я тоді матами до нього. Він голови не підняв і побіг.

Про напад Рената розповіла вчительці, та — директору. Учителі проглянули записи з камер відеоспостереження, встановлених на школі. Побачили, як чоловік тягне четвертокласницю в кущі. Повідомити про напад матір дівчинки і міліціонерів.

— Пішла в міліцію, вони кажуть: "Несіть нам відео", — говорить мати потерпілої. — Найняла знакомого хакера, він витягнув його. Прийшла з ним в міліцію, хотіла фоторобот скласти. А мені: "В нас програма полетіла, а художника нема". Прийшлось самій скласти той фоторобот, так вони не беруть його. Поняла, що ніхто нікого не збирається шукати.

Жінка самотужки почала розшукувати кривдника доньки. Розмножила фоторобот, розклеїла його на стовпах. З'ясувала, що того ранку біля школи стояла червона "нива". Її номери передала міліціонерам. Додатково дізналась, що багатьох учениць школи №6 віком 10-12 років вніс у друзі в соцмережі 39-річний Олег. Загалом у нього в друзях зареєстровані 260 неповнолітніх.

— Ми розслідуємо справу лише по одному випадку хуліганства, більше нападів не було, — каже 31-річний Олександр Кіс, начальник Південно-Західного відділу міліції Хмельницького. — Те відео низької якості, а фоторобот зараз робимо. Водій "ниви" до нападу не причетний, той Олег — психічнохворий.

"ГПУ" вдалось з'ясувати, що 10 травня на тому ж місці невідомий нападав на 9-річну Владу Стаднік.

— Влада з подружкою у дворі гралися, — розповідає мати дівчинки Лілія Стаднік, 40 років. — Підходить той мужик і каже: "Поможіть дістати котика. Він за гаражами застряв", і тягне їх кудись. Діти налякалися й потікали. В міліцію я не зверталася. Вони все одно не будуть розбиратись.

2 мільйони дітей у світі щороку втягують у порнобізнес.

58 кримінальних справ за педофілію порушили українські міліціонери за чотири місяці 2013 року.

200 кримінальних справ за розбещення неповнолітніх порушили протягом чотирьох місяців 2013 року.

12-14 років становить вік дітей, на яких найчастіше нападають педофіли.

Зараз ви читаєте новину «На школярок нападає чоловік в окулярах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі