неділя, 06 серпня 2006 15:01

Міліціонер убив свою колишню дівчину

Минулої середи у Харкові старший сержант міліції у метро застрелив свою колишню дівчину, одного пасажира та ще одного тяжко поранив. Після чого застрелився сам.

25-річний Леонід Дьячков давно служив у батальйоні охорони метрополітену й того вечора мав чергувати на станції Архітектора Бекетова. Проте о пів на восьму вечора з"явився на іншій — Московський проспект. Міліціонер підійшов до знайомої дівчини-касира. 27-річна Аліна якраз готувалася до роботи в нічну зміну. Молоді люди почали сваритися. Контролерка станції бачила, як Леонід намагався заштовхати дівчину до службового приміщення, але та пручалася.

Молоді люди два роки тому зустрічалися, а під Новий рік розійшлися

Побачивши це, контролер натиснула сигнальну кнопку й викликала чергових міліціонерів, які тоді були на протилежному виході зі станції. На допомогу Аліні також підбігли двоє хлопців, які випадково проходили повз місце події. Пізніше з"ясувалося, що вони були братами. Дьячков несподівано вихопив пістолет і двічі вистрелив у голову дівчини. Ще дві кулі випустив по хлопцях. Один із них й Аліна померли відразу.

27-річного Олександра було поранено у живіт. Його у тяжкому стані доправили до лікарні швидкої і невідкладної допомоги.

— Він втратив майже три літри крові. Пошкоджені легені та печінка, — розповів завідувач відділення політравми Ігор Тесленко. — Ми його одразу прооперували. Зараз він у стабільному, але дуже тяжкому стані.

Дьячков кинувся навтьоки. Вибіг на вулицю, перетнув дорогу і попрямував у сусідній парк. Пробіг ще півтори сотні метрів, зупинився і вистрілив собі у підборіддя.

Міжрайонна транспортна прокуратура порушила кримінальну справу. За однією з версій правоохоронців, Леонід убив дівчину через ревнощі. Вони два роки тому зустрічалися, а під Новий рік розійшлися.

У загиблої Аліни вдома залишилася старенькі мама, бабуся та семирічна донька.

Леонід цього року закінчив педагогічний університет.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонер убив свою колишню дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі