середа, 02 червня 2010 04:34

Людмилу Пархомчук задушила мачуха

32-річній Марії з села Линівка Рожищенського району Волині загрожує довічне ув"язнення. Вона задушила свою падчірку Людмилу Пархомчук, 11 років.

— Рідна мама покинула Люду маленькою, — розповідає Ганна Ткачук із місцевої ради сусіднього села Переспа. — Батько Руслан привів додому Марію. Вона в Линівці ніколи не була, але кажуть, що нормальна жінка, непитуща, працьовита. Своїх дітей не має, замужем не була.

Людмила ходила до школи в сусіднє селище Голоби. Щоб не повертатися пізно додому, іноді ночувала у своєї тітки.

— Люда дуже любила свого тата, часто про нього говорила. Ніколи не скаржилася на нього чи мачуху, — говорить Лідія Семенівна, її класний керівник.

11 травня Марія зателефонувала до школи. Попросила передати Людмилі, щоб та йшла додому. Дівчинка послухалася. Однак вдома батько її не застав. Подумав, що та у тітки. За кілька днів звернувся у міліцію. Тіло дівчинки знайшли під мостом за селом. Мачуха зізналася у вбивстві.

— Ми відпрацьовуємо кілька версій, — каже 41-річний Микола Корнейко з обласної міліції. — Перша — будинок. Нещодавно батько переписав свою хату доньці. Можливо, мачуха боялася, що їй нічого не перепаде. Друга — помста. Дівчинка обіцяла мачусі будь-якою ціною відібрати тата.

Зараз ви читаєте новину «Людмилу Пархомчук задушила мачуха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі