вівторок, 24 вересня 2013 05:00

Контрактник застрелився після сварки із дружиною

Автор: Фото з архіву родини Кравчук
  Юрій Кравчук із 2008 року служив у бригаді тактичної авіації в місті Старокостянтинів Хмельницької області, з дружиною виховували сина
Юрій Кравчук із 2008 року служив у бригаді тактичної авіації в місті Старокостянтинів Хмельницької області, з дружиною виховували сина

— Я не знаю, нічого не знаю, — закриває заплакане обличчя 23-річна Аліна Кравчук із міста Старокостянтинів Хмельницької області. Опівдні 18 вересня у тамтешній військовій частині А2502 застрелився її чоловік Юрій Кравчук, 24 роки. Вистрелив у рот з автомата Ак-47.

— Ми самі хочемо знати, що сталося, — підтримує братову 27-річний Денис Кравчук. — Юра завжди адекватний був, останнім часом нічого странного за ним не замічав. Цими вихідними на весіллі гуляли, хрещена видавала дочку заміж. Брат замість тамади був.

Денис закурює, нервово затягується.

— Напередодні він прийшов додому випивший, з Аліною трохи посварилися, — продовжує. — Але то таке, з усіма буває.

Юрій родом зі Старокостянтинова. Із 2008 року служив за контрактом у сьомій бригаді тактичної авіації, що дислокується у Старокостянтинові. Був у роті охорони на аеродромі. Напередодні заступив у наряд.

— У вісім вечора я з ним говорила по телефону. Мав нормальний голос. Думаю, він не сам це зробив, — мати загиблого 54-річна Раїса Кравчук сидить біля синової труни, привезеної до хати на кілька годин. Обличчя небіжчика наполовину закрите тюлем. — Юра був хорошим. І в школі, і в училищі про нього ніхто поганого слова не сказав. Усім помагав, підміняв. Це щось на службі трапилося. Казав про дідівщину. Може, через те.

Юрій Кравчук одружився чотири роки тому. Із дружиною виховували 4-річного сина Руслана. Грав за місцеву команду з футболу.

Зараз ви читаєте новину «Контрактник застрелився після сварки із дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі