середа, 10 листопада 2010 06:13

Кількість отруєних курсантів у Харкові зросла до 75

 

7 листопада у Харківському університеті повітряних сил ім. Кожедуба після сніданку до лікарів звернулися 39 курсантів зі скаргами на погане самопочуття. 29 опинилися в лазареті, а ще 10 у тяжчому стані перевезли до Військового медичного клінічного центру Північного регіону. Причиною нездужання лікарі назвали гостру кишкову інфекцію. Її люди, скоріше за все, підхопили, скуштувавши несвіжих яєць.

Утім за останні кілька днів із отруєнням до лікарів звернулися інші курсанти. Кількість постраждалих сягає 75.

Міністерство оборони обіцяє припинити співпрацю із фірмою "Івала", яка два роки постачала харчі 102 військовим частинам у різних областях. Вона не раз ставала причиною масового отруєння військових. Причому загальна кількість постраждалих від неякісного харчування перевищила за цей час 600 осіб. Зокрема, мало місце  інше отруєння у Харкові – минулого року близько 80 курсантів Харківського інститут танкових військ опинилися у лікарні через неякісне м'ясо.

Очікують, що до кінця місяця "Івала" не постачатиме продуктів до військових їдалень.

Зараз ви читаєте новину «Кількість отруєних курсантів у Харкові зросла до 75». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі