четвер, 26 березня 2009 19:29

Керівник банку зникла з грошима вкладників

Працівники "Райффайзен банку Аваль" у місті Миргород на Полтавщині звернулися до міліції. Керівник їхнього відділення Лариса Толмачова зникла. Кілька днів не з"являлася на роботі та не відповідала на телефонні дзвінки. З"ясувалося, що вона втекла з грошима клієнтів.

До Толмачової зверталися заможні люди Полтавщини, Києва, Харкова. Два роки вона оформляла депозити віп-клієнтів. Мала стару печатку банку. Складала фіктивний договір і приходний касовий ордер. Гроші в банк не надходили.

Люди купилися на високі процентні ставки. Толмачова обіцяла вкладникам нібито від імені банку до 30% річних. Хто ставав її клієнтом, рекомендував друзям і знайомим  класти кошти на депозит у Миргородське відділення.

— Поки курс був стабільним, вона трималася, платила відсотки. Люди все сприймали за чисту монету. А потім курс долара сильно стрибнув. Вона вирішила тікати. У міліцію із заявами звернулися семеро постраждалих. Завтра мають прийти ще двоє — мати та син із Миргорода, які віддали їй мільйон гривень, — пояснює перший заступник начальника Миргородського райвідділу міліції Володимир Піскун, 35 років.

Минулого понеділка Лариса Толмачова втекла в Росію, кажуть правоохоронці. Її оголосили в міжнародний розшук.

За неофіційною інформацією, Толмачова видурила в клієнтів півмільйона доларів.

Зараз ви читаєте новину «Керівник банку зникла з грошима вкладників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі