вівторок, 04 липня 2017 07:25

Двох дітей задушив вітчим

Брата та сестру 10-річного Саміра і Вікторію, 4 роки, знайшли мертвими у квартирі на вул. Академіка Корольова, 118/1 в Одесі 27 червня. Їх задушив 43-річний вітчим. ­Напередодні посварився із цивільною дружиною. Вирішив помститися.

— Проснулся и увидел детей. Сидели играли. Меня перемкнуло. Подумал: надо как-то отомстить супруге. Подошел и задушил их руками, — говорить слідчим чоловік.

Діти з матір'ю і вітчимом останні півроку мешкали на орендованій квартирі. Сусіди часто бачили чоловіка напідпитку. Напередодні чули в їхній квартирі сварку. Приїжджали поліцейські. Жінка прогнала співмешканця. Вранці повернувся, пустила його до квартири. Сама пішла на роботу. Наглянути за дітьми попросила рідну сестру. Коли та прийшла, Самір і Вікторія були мертві.

— Детки замечательные были. Приветливые, дружные. Моя внучка с ними часто играла, — розповідає мешканка будинку Любов. — Близько п'ятої ранку сусіди бачили їхнього вітчима, валявся біля під'їзду. Чи п'яний, чи під наркотиками. За кілька годин почули пронизливий дитячий крик. Але ніхто не подумав про вбивство.

29 червня чоловіка взяли під варту без права внесення застави. Призначили психіатричну експертизу. Якщо визнають осудним — можуть ув'язнити довічно.

Зараз ви читаєте новину «Двох дітей задушив вітчим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі