пʼятниця, 16 жовтня 2009 07:35

Доцент збрехав про бомбу в університеті

Минулої суботи о 15.40 до львівської міліції зателефонував анонім. Повідомив про бомбу в актовій залі Львівського національного університету ветеринарної медицини ім. Степана Гжицького.

На місце виїхали вибухотехніки. У залі саме проводили конференцію, на якій трудовий колектив протестував проти поновлення судом на посаді ректора Романа Кравціва, 68 років.

— Люди вже почали сходитися, як приїхала міліція і сказала, що зал замінований. Наказали всім вийти, — розповідає студентка.

370 студентів і викладачів евакуювали. Бомбу марно шукали майже 2 год. У фальшивому виклику звинуватили 35-річного доцента Олега Дашковського — викладача факультету харчових технологій. Порушили кримінальну справу. Йому загрожує до п"яти років в"язниці.

Наприкінці липня Міністерство агрополітики звільнило ректора. 24 вересня Сихівський районний суд його поновив. Частина студентів і викладачів виступили проти цього. Казали, що ректор незаконно збирав зі студентів гроші за пропущені лекції.

Зараз ви читаєте новину «Доцент збрехав про бомбу в університеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі