пʼятниця, 07 червня 2013 06:00

Чотирирічний хлопчик випав із сьомого поверху

Автор: фото: Михайло ПЕРКОВ
  4-річного Іллю п’ятий день обстежують медики Хмельницької міської дитячої лікарні. Вони не знаходять у дитини ушкоджень, однак відпускати додому не наважуються
4-річного Іллю п’ятий день обстежують медики Хмельницької міської дитячої лікарні. Вони не знаходять у дитини ушкоджень, однак відпускати додому не наважуються

— Ми всі у шоці, я за 30 років практики таке бачу вперше. Хлопчик упав із сьомого поверху і заробив тільки синячка на ножці, — дивується 50-річний Володимир Левицький, заступник головного лікаря Хмельницької дитячої лікарні. Увечері 2 червня до закладу привезли 4-річного Іллю з будинку №12 на вул. Ковпака. Дитина випала з вікна.

Того дня вітчим залишив сплячого пасинка у квартирі й вийшов до магазину. Коли повернувся, побачив, що вікно відчинене, і стільця біля нього. Ілля лежав на траві під будинком.

— Було десь 19.55, — згадує 42-річний Віктор Дяк із третього поверху. — Я сидів біля комп'ютера. Чую удар об підвіконня, потім другий, сильніший. Виглядаю — на траві лежить малий, стогне. Якась жінка підійшла, питає: "А що тобі мама подарила на Новий год?" — "Самоката". — "А в тебе ручки не болять?" — "Животик болить".

"Швидка" відвезла дитину до лікарні.

— Я два дні постився, після обіду в неділю заснув, — згадує 27-річний Юрій, батько Іллі. — Тут дзвонить колишня жінка Таня, каже, малий випав з вікна. Я в селі живу, то у Хмельницький гнав під 150 кілометрів на годину.

У реанімаційному відділенні обстежують хлопчика. Додому не відпускають.

— Я хотів на качелях покататися. Одівся і впав. Сначала побачив асфальт, а впав на спину. Не злякався, — спокійно розповідає хлопчик. Він їсть арахіс у шоколаді. Поряд його мати Тетяна. Прізвище просить не називати.

Зараз ви читаєте новину «Чотирирічний хлопчик випав із сьомого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі