пʼятниця, 30 грудня 2016 00:30

Будинок підприємця обстріляли з автоматів

Обстріляли з автоматів подвір'я 38-річного Юрія Шурубури з міста Бахмач на Чернігівщині 25 грудня. Чоловік — приватний підприємець, торгує ­м'ясом. Живе разом із батьком Миколою Семеновичем, 67 років.

— Годував собаку у вольєрі. Побачив, як до двору під'їхали два БМВ темного кольору з латвійською реєстрацією. За кілька секунд пролунали кілька пострілів. Вискочив до воріт. Напроти стояли четверо чоловіків з автоматами. П'ятий — трохи далі, за машинами. Один із них направив на мене рушницю. Сказав, зараз розстріляє. Поцілив поряд, щоб залякати, — розповідає Шурубури.

Це третій напад на підприємця. 21 квітня на його подвір'я кинули тротилову шашку. 28 вересня будинок Юрія Шурубури обстріляли з ручного протитанкового гранатомета.

— Ті бандити нічого не бояться. Приїхали посеред дня. Не зважали, що вулицею ходять люди. Попередили, щоб забрав заяву з поліції. Інакше наступного разу граната полетить не в двір, а у вікно. Швидко сіли по машинах і поїхали, — додає.

Юрій Шурубура одразу викликав поліцію. Злочинців не затримали.

Зараз ви читаєте новину «Будинок підприємця обстріляли з автоматів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі